My Photography

De senaste tio åren har jag mer och mer utvecklat en passion för fotograferande. Jag tycker om att försöka fånga skönheten i vardagliga ting genom att experimentera med perspektiv och ljus. Vare sig det handlar om en blomma eller en kopp kaffe så tycker jag om att försöka se och fånga motivet på nya sätt.

Vill du se mer av mina bilder så finns de på flickr, en mycket inspirerande fotosida. I framtiden finns det planer på att börja sälja foton, men jag är inte riktigt där än.

Min utrustning:
Pentax K5 D
Pentax 50/1.4
Tamron 28-75/2.8

During the last ten years I have developed a passion for photography. I like trying to capture the beauty of everyday things by experimenting with angles and light. I like trying to see and capture my motif in new ways, whether it’s a flower or a cup of coffee.

If you want to see more of my photos you can find them at flickr, a very inspiring photo community. I have some plans to start selling my photos, but I’m not quite there yet.

My equipment:

Pentax K5 D
Pentax 50/1.4
Tamron 28-75/2.8

Annonser

2 thoughts on “My Photography”

  1. Min allra första kamera var en Voigtländer, som jag fick av min farmor för väldigt länge sedan när jag var 12 år… Såg att du har en header med just en sådan kamera, dock vet jag inte om modellen är densamma! Den var helt manuell, ingen ljusmätare och ingenting, och då fick man verkligen lära sig hantera ljuset från grunden… 🙂

    • Åh, så fint! Det följer med en liten separat ljusmätare till kameran som jag har i headern också. Jag har aldrig provat att fota på det sättet, men det vore spännande att göra det någon gång 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s