Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

Förra helgen började vi prata om vad vi ska göra med vårt minimala arbetsrum, hur vi ska möblera och använda rummet alltså. Fram tills nu så har det ärligt talat mest varit ett slags förvaringsrum för sånt vi inte ställt i ordning än, vi har två kartonger fulla med tavlor och speglar samt en massa hyllplan och annat som bara stått längs väggarna. För att kunna utnyttja detta rum, som är på ca 7 kvm, ordentligt kom vi efter lite funderande på att ett vägghängt hyllsystem vore att föredra och efter lite googlande så hade vi vår lösning och dagen efter så klickade vi hem ett Elfa-system, som vi hoppas ska komma i början av nästa vecka.

Systemet kommer att vara 180 cm brett och kommer att se ut ungefär som systemet på bilden, med tre hyllor för förvaring och så en djupare hylla längst ner som kommer att fungera som ett skrivbord, där både jag och Martin ryms. Som ni ser så gjorde jag en snabb och ytterst ful makeover av bilden för att få känslan för hur det skulle se ut i vårt turkosgröna rum. Det känns jättekul att få så mycket bra förvaring och jag kommer äntligen att få ett bra pysselutrymme, där även symaskinen och andra saker ryms. Jag ser otroligt mycket fram emot att få göra i ordning i arbetsrummet!

elfa system elfa system turkosmålat

Last week we started planning what we wanted to do about the tiny room where we have our home office. We decided to buy a system of shelves from Elfa, and I think it will be very practical. I made a quick and very ugly makeover in photoshop of an inspiration photo that I found, to see what it would look like in our turquoise room. The system we’ve ordered looks kind of like the one in the photo with three normal shelves and a deeper shelf at the bottom that will act as a desk. I can’t wait to finally have somewhere to keep all my crafts stuff and my sewing machine!

Bild från Elfa.

Annonser