Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Det här med en helgdag mitt i veckan är ju faktiskt väldigt trevligt. Sveriges nationaldag har vi firat genom att äta picknicklunch med superfina vänner ute i grönskan, däremot så drack vi kaffe inomhus då solen gått i moln och det ännu inte är nog varmt för att sitta ute i mulet väder. Vårt värdpar hade till och med med sig en svensk flagga ut till trädgårdsbordet, det kanske är något vi borde införskaffa inför födelsedagar och andra festligheter.

Så här på kvällskvisten tog Martin och jag en liten kort promenad och hittade en dunge med skogsstjärnor så vi plockade några. Jag tycker att de är så söta och de gör sig riktigt bra som en bukett bara man håller ihop några stycken, då det är så vackra gröna blad runt varje blomma. Glad nationaldag till er alla!

Today we celebrate our national day here in Sweden so everyone has a day off from work. We spent our day with some friends at had lunch outside, although we had to have our coffee indoors since the sky got overcast and it’s still not summer temperatures here.

After dinner Martin and I took a little stroll outside and I found these sweet arctic starflowers that I picked. I think they make such a good bouquet just by picking a few and holding them together, since every flower is surrounded by beautiful, green leaves.

Annonser