Etiketter

, , , , , , , , , ,

Idag gjorde jag ett kollage med saker som jag skulle vilja ha/planerar att köpa till mitt blivande lilla kontorsutrymme.Själva bordet kommer att bli något från IKEA men jag har inte riktigt bestämt exakt vilket bord det kommer att bli. Jag tycker att det är snyggt med benbockar men jag vet inte hur praktiskt det egentligen är då det ju rimligen borde stjäla en del utrymme, fast å andra sidan så kan man förvara lite saker på hyllplanen. Någon som har erfarenheter på området? Om det blir benbockarna så velar jag också mellan en ekbordsskiva och en i glas där man kan lägga fina saker under skivan. Där vet jag inte heller hur praktiskt det är med glasskiva, då den säkert blir full av fingeravtryck och glaset kanske går sönder om man tappar något på det. Det sista alternativet är ett enklare och billigare alternativ utan krusiduller. Vad tycker ni? Stolen kommer från Mio och är en del av ett paket vi kommer att köpa till köket, då man måste köpa 4-pack så står sex stolar i köket och två blir skrivbordsstolar som går att ta in som extrastolar om vi är många vid bordet.

Mittenavdelningen visar ett troligt inköp i form av Barometer bordslampa från IKEA och två snygga dröminköp från Housedoctor. Då bordet kommer att användas till sybord, pysselbord och vanligt kontorsbord är det egentligen bra om det är ganska tomt men jag kunde inte låta bli att lägga in dessa supersnygga förvaringsboxar i mitt kollage…

Den översta bilden visar ett dröminköp och ett troligt inköp. Det är den underbara symaskinen som vi funderar på att köpa. Just nu har vi min gamla symaskin som är från 50-60-talet och visserligen fungerar hyfsat men som är otroligt tung och klumpig och rätt omständlig att arbeta med. Maskinen vi tittat på är en jubileumsmodell från Singer i klassisk design men modernt utförande. Då den dessutom hade ett bra jubileumspris så känns det som ett potentiellt bra köp. Jag ska förstås gå in på symaskinsaffären och provsy lite innan jag bestämmer mig. Datorn däremot är ett totalt dröminköp då priset på iMac börjar på över 10 000 kr. Men visst kan man väl få drömma lite om en magnifik dator helt utan störande och fula kablar?!

Today I made a collage of stuff that I plan to buy/dream about buying for my office space in our new apartment. As you can see I haven’t decided about what table I want, I’m thinking about a few different models and styles. Which one do you like the best? I’ll probably buy that table lamp from IKEA but since I’m using the table for both sewing, crafts and normal office things I don’t want to have too many things laying around so the pretty boxes from house doctor will probably not come to live with us. We’re thinking about buying the pretty sewing machine, it’s an anniversary model from Singer which seems like a good option – especially since it has a lower anniversary price too. The iMac however is just a dream since the prices start at about $1600. I would love to have one though, it seems to be so great and I love that it’s wireless!

Produkter:
iMac
Singer
Resväska i plåt
Barometer lampa
Papperslådor
Benbock
Bordsskiva i glas
Bordsskiva i ek
Bord
Stol

Annonser