Jag tänkte visa några fler bilder från semestern, denna gång lite blandade vyer runtom i stan.

Från vårt hotell gick det en badbuss ner till stranden varje dag. På vägen dit stannade bussen vid ett annat hotell där det bara bodde nordiska gäster, resultatet av det ser ni ovan. Fotot är taget genom bussfönstret, därav suddigheten.


En väldigt komisk sak som vi hittade längs strandpromenaden var denna lilla hundstation.Längs huvudgatan Atatürk (och något som betyder gata på turkiska) fanns denna affär vars reklam kändes väldigt irrelevant när det var 30 grader varmt ute och vi svettades i linne och shorts.

Den här lilla juicebaren testade vi aldrig men jag tyckte den var väldigt pastellfärgad och söt.Vi gick runt en del längs basargatorna, men vi tyckte båda att det var så fruktansvärt irriterande med alla försäljare. Bara vi gick längs gatan så flög de på oss och försökte få in oss i affärerna, för att inte tala om ifall vi råkade titta på något. Det var samma med alla restauranger, det var inkastare för hela slanten.

På vägen hem pratade vi med ett par som hade varit i Side, de berättade att borgmästaren där hade infört ett straff för affärer och restauranger som hade för påflugen personal – de fick stänga i tre månader. Det skulle verkligen behövas i Alanya! Hade personalen tagit det lugnt och låtit oss se oss omkring och känna på varorna så hade vi säkert köpt bra mycket mer, nu var det liksom inte värt besväret.

I thought I’d show you some more photos from our vacation. This time it’s some random photos from around the town.

Annonser