Här är de senaste dagarnas skörd av foton jag skapat med Instagram. Jag har även upptäckt en app som heter PicFrame där man kan sätta ihop flera foton i olika konstellationer för att sen köra dem igenom Instagram där man väljer bildeffekter.

Mina förvaringslådor är ett kärt motiv som jag även utforskat med min systemkamera.

Idag plingade en brevbärare på dörren och överlämnade ett paket från Whittard of Chelsea, fullt med goda teer. Jag fick teet Summer Pudding i present av en vän som bodde i Skottland för över 10 år sedan, sen dess har jag velat dricka det igen. Det var enkelt att beställa teet från deras hemsida och det kom efter cirka en vecka, däremot går frakten på 120 kronor så det är smart att gå ihop några stycken. De har hur mycket olika tesorter som helst, samt kaffe, varm choklad, porslin och tillbehör mm. Bara att släppa lös sin anglofila sida och köpa teburkar i form av telefonkiosker och annat sött!

Jag har fört över en del mindre versioner av mina ”vanliga” foton till iPhonen för att ha som bakgrund och annat. Här öppnade jag några av dem i PicFrame och zoomade in dem tills jag blev nöjd. Därefter sparade jag bilden och hämtade upp den i Instagram där jag la på en effekt. Det kan vara kul att få se sina gamla bilder i nya skepnader och då lite redigeringsinspiration.

En liten höstinspirerad bild som jag gjorde på samma sätt som ovanstående bild, bara i en annan av PicFrames ramar.

Här valde jag samma bild fyra gånger, sparade och öppnade i Instagram.

Slutligen, svartvita bilder med ett gul-/sepiatonat filter i Instagram.

Here are some more photos that I’ve created in Instagram. Some of them are shot with my iPhone and others are shot with my DSLR but I uploaded them to my iPhone to have as backgrounds etc., then I just uploaded them into the different iPhone apps. A new app I found was PicFrame, it lets you create collages that you can save and open in Instagram, where you add different filters to them. I love my iPhone! 🙂

Annonser