Halva förra veckan spenderades ju på resande fot. Först körde vi till Falun, sen Stockholm, sen Jönköping, tillbaka till Stockholm och till sist upp till Umeå igen. Martin räknade ut att vi hade kört ca 210 mil sammanlagt, fast koncentrerat på vissa resdagar. Här är några bilder från vägarna…

På vägen ner till Falun tog vi för en gångs skull med oss picknick, då vi inte var så sugna på att äta snabbmat. Vi lyckades hitta en vacker rastplats vid vattnet där vi intog vår enkla kycklingsallad.


Vi har äntligen köpt nya bestick: ”Sessan” som jag tycker så mycket om.

När vi skulle köra mellan Falun och Stockholm valde vi den mindre vägen för att slippa en del av rusningstrafiken. Den visade sig också vara en mycket roligare väg när det gällde saker att titta på längs vägkanten. Exempelvis denna gigantiska dalahäst som stod på en rastplats vid Avesta. Denna bild är också mitt vykort till Shanon den här veckan.

Det var ett jättevackert ljusfenomen på himlen som jag försökte fånga med kameran innan det försvann. Här var det inte alls lika fint som det var från början, men ni får lite känslan av det i alla fall.

Jag gillar verkligen landsvägar där man åker förbi den här typen av bondgårdar och åkrar. Den här bilden fotade jag medan vi körde 110 km/h, därav suddigheten.

Det här vackra huset var precis mitt emot där min kusin gifte sig. Jag är inte säker på att det var en privatbostad, men vackert var det hur som helst.

Den här allén gick från kyrkan ner till vägen och kändes riktigt pampig.

Here are some snapshots from a trip we made last week. The first three are from a resting place where we stopped to eat our chicken salad. We decided to bring a picnic for once, instead of eating at a fast food restaurant and we were lucky to find this great place by a lake.

The photo of the giant dala horse is my postcard to Shanon this week. The other photos show some pretty sights that I spotted from the car.

Annonser