Här kan jag stolt presentera mitt tillfixade förråd. Det är ju förstås egentligen inte ett förråd, utan en del av min lägenhet som är bakom garderoberna och därför ett utmärkt utrymme för att stuffa undan saker. Min tanke med omgörningen var att det skulle vara ett ställe för förvaring men där jag även kan gå in utan problem. Som det är nu kan jag lätt stå där inne och välja filmer eller smidigt komma åt mina sybehör på översta hyllan.

Jag gillar mitt trådkorgsfodral jättemycket, det ger en liten trevlig färgklick samtidigt som det skymmer all röra i korgarna. Allt som allt så är ju inte förrådet ett attraktivt ställe, med tanke på diverse flyttkartonger etc. men det fyller sin funktion väldigt bra och det är dessutom ändå rätt mysigt för att vara ett förråd – särskilt sen Audrey och ljusslingan kom på plats.

Här är alltså en före-bild tagen någon gång i februari. Även om jag har försökt fixa till lite någon gång tidigare under våren så har det liksom aldrig gått att få någon ordning på det där kaoset. Det som gjorde att det blev så här förfärligt (förutom att jag har för mycket saker och tycker det är tråkigt att städa) var att jag ställde in min säng längs väggen, nu när jag ställde ner den i en källarskrubb så blev det möjligt att skapa någon slags ordning i kaoset. För medge att det har hänt en hel del!

Annonser