Jag har ju precis sett Funny Face med Audrey Hepburn och den är så fantastiskt snygg att jag var tvungen att blogga in några snapshots.

Troligen världens snyggaste sekreterare. Se speciellt den vackra väskan i mitten och den snygga gröna dräkten på tjejen till vänster. Så gillar jag den grå dräkten i mitten också, very sval, blond Hitchcock-hjältinna.

Chefredaktören för Quality-magazine kommer på att rosa är den nya grejen och plötsligt blir allt rosa – himlen har landat. Speja in dessa godbitar, speciellt den till vänster är fantastisk.

Allt blir rosa, inklusive sekreterarna och de tidigare olikfärgade dörrarna.

Det fabulösa är att sekreterarna har precis samma look som tidigare bara helrosa. Här är de på en photo shoot som inte riktigt fungerar…

…istället beger de sig ut på jakt efter en intellektuell backdrop och hamnar i Audrey Hepburns bokhandel. Böckerna är dock för välordnade och alla dessa tjusiga, rosa varelser får i uppdrag att ruffa till stället.

Audrey blev upptäckt av fotografen när de var i hennes bokhandel och hon är nu i Paris som the Quality woman. Det är fullt av fabulösa photo shoots.

Här går hon på catwalken i en chic ljus dräkt och med en mycket snygg hatt. Glamorous working girl.

Annonser